DOM ZA STARE - UNA DOM

+381 60 30 97 200

+381 11 30 97 200

Gostivarska 89,

Generala Anrija 12

DRUŠTVENI ŽIVOT

Pružamo rasnovrstan spektar opcija za naše korisnike

Društveni život u domu za stare  UNA DOM

Dom za stare UNA DOM za svoje korisnike organizuje niz kulturno zabavnih aktivnosti, radne i rekreativnosti u cilju stalnog unapredjenja i poboljšanja kvaliteta života korisnika. U svakom trenutku se vodi računa o željama i mogućnostima korisnika.

Kako bi obogatili život korisnika tokom boravka u domu za stare velika pažnja se poklanja kulturnoj, zabavnoj i društvenoj dimenziji života.

Na prvom mestu nam je uvek zadovoljstvo korisnika kako u fizičkom, tako i u društvenom pogledu, pa se stalno trudimo da stvorimo prijatnu atmosferu kako bi svakom korisniku omogućili kvalitetan život i prijatan boravak u našem domu za stare.

Društveni život i aktivnosti u UNA domu za stare su ključni za dobro mentalno i fizičko zdravlje korisnika. U UNA domu za stare često se organizuju razne aktivnosti kako bi se korisnici osećali aktivno i uključeno u zajednicu.

Nekoliko primera aktivnosti uključuju raznovrsne igre, vežbe za telo, kreativne radionice, muzičke i plesne aktivnosti. Takodje podrazumeva izlete i putovanja,  razne zabavne i edukativne aktivnosti.

Stalna interakcija i socijalizacija među korisnicima igra ključnu ulogu u njihovom društvenom životu. Naš dom za stare UNA dom organizuje često razne društvene aktivnosti poput kreativnih radionica, pa čak i organizacija sportskih aktivnosti radi razonode korisnika.

U svakom slučaju, cilj je omogućiti korisnicima da budu aktivni i da im se pruži prilika za stccanje novih iskustava i prijateljstava, što je važno za njihovo mentalno i fizičko zdravlje.

Društvene aktivnosti koje organizujemo za korisnike u domu za stare UNA DOM su: