DOM ZA STARE - UNA DOM

+381 60 30 97 200

+381 11 30 97 200

Gostivarska 89,

Generala Anrija 12

USLUGE DOMA ZA STARE UNA DOM

Šta sve nudimo

Usluge u domu za stare  UNA DOM

Dom za stare UNA DOM svojim korisnicima nudi udoban i prijatan smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, a po dogovoru sa korisnicima moguć je i apartmanski smeštaj.

Ono što dom za stare UNA DOM čini posebnim je usluga zbrinjavanja starih osoba tokom dana ili noći, tipa dnevnog ili noćnog boravka u domu.

U svakodnevnu ishranu ulazi sveža i kvalitetna hrana u dogovoru sa nutricionistom. Po potrebi, korisnicima uvodimo i specijalni režim ishrane.

O svemu navedenom brine stručan, iskusan i odgovoran tim koji čine osoblje doma za stare UNA DOM.

UVERITE SE DA SMO NAJBOLJI!

Usluge doma za stare UNA dom doprinose da naši korisnici žive kvalitetnim i udobnim životom. U našoj ponudi usluga nalaze se medicinska nega, zdrava ishrana, kvalitetan i adekvatan smeštaj. Takodje različite aktivnosti i programe koje podržavaju učestvovanje korisnika u svakodnevnom životu.

Mi smo tim stručnjaka u svakoj oblasti koju pokrivamo, i želimo da naši korisnici dobiju najbolju negu i usluge koje su im potrebne. Takođe, u UNA domu se trudimo da stalno unapređujemo svoje usluge, kako bi našim korisnicima pružili najbolje iskustvo.

Ukratko, ako želite smeštaj i usluge koje će vam pomoći da se osećate zbrinuto, komforno i zdravo, UNA dom za stare je pravo mesto za vas. Radujemo se što ćemo vam pružiti najbolje iskustvo koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Usluge koje naš dom za stare nudi su na najvišem nivou

Takodje, da napomenemo da nam je najvažniji zadatak da pružimo našim korisnicima kvalitetnu i humanu zdravstvenu negu i da im osiguramo ugodan i bezbrižan život. Naš tim medicinskog osoblja uvek je tu da brine o zdravlju korisnicka. A takođe organizujemo i različite aktivnosti i programe koje će ih zabaviti i motivisati.

Kvalitetan smeštaj koji smo stvorili u UNA domu, takođe, čini da se korisnici osećaju komforno i sigurno. Od adekvatne i prostrane sobe, do prilagodjenog kupatila. Svaki detalj je pažljivo razmatran kako bi se osiguralo da korisnici žive u udobnim i domaćim okruženjima.

Ukratko, UNA dom za stare predstavlja mesto gde starije osobe mogu pronaći kvalitetnu negu, udobnost i zabavu.
Ako želite da vaši roditelji, bližnji ili prijatelji žive kvalitetnim životom, UNA dom bi trebao biti u vrhu vašeg izbora.

Pogledajte našu ponudu