DOM ZA STARE - UNA DOM

+381 60 30 97 200

+381 11 30 97 200

Gostivarska 89,

Generala Anrija 12

ZDRAVSTVENA ZAŠTITA U DOMU ZA STARE

Zdravstvena zaštita u domu za stare  UNA DOM

Zdravstvena zaštita u domu za stare UNA DOM je postavljena na najviši nivo, a medicinsko osoblje brine o korisnicima doma tokom celog dana i noći. 

Tim lekara koji svakodnevno brine o korisnicima sastavljen je od lekara opšte medicine, glavnih sestara, negovateljica i pomoćnog osoblja. 

Pregledi lekara mogu da budu grupni ili individualni, dok medicinske sestre sprovode terapiju koja je prepisana od strane lekara. 

Zdravstvena zaštita u domu za stare UNA DOM podrazumeva medicinsku negu kao i usluge rehabilitacije.

U UNA domu za stare, medicinska zaštita korisnika je prioritet. Imamo stručno osoblje, uključujući medicinske sestre i lekare, koje svakodnevno brinu o zdravstvenom stanju korisnika. Takođe, imamo modernu opremljenu medicinsku sobu za hitne situacije i redovne medicinske preglede. Obezbedili smo da svaki korisnik ima pristup kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti. I da se o njegovim potrebama brine u skladu sa individualnim planovima zdravstvene nege i brige.
Uključivanje porodice i bliskih osoba u proces medicinske zaštite korisnika takođe je važan deo našeg pristupa. Razumevanje njihovih potreba i želja ključno je za stvaranje personalizovanog plana zdravstvene zaštite. Pored toga, u saradnji sa lokalnim zdravstvenim ustanovama i službama, obezbedjujemo da korisnici imaju pristup najboljim tretmanima i zdravstvenim uslugama. Naravno ukoliko je to potrebno. 

U UNA domu za stare, medicinska zaštita i zdravlje korisnika su naša najveća briga.

U zavisnosti od zdravstvenog stanja korisnika doma pružaju se i ostale razne medicinske usluge. 

Zdravstvena nega i zaštita počinje od momenta prijema korisnika u dom za stare UNA DOM pregledima prevencije.