DOM ZA STARE - UNA DOM

+381 60 30 97 200

+381 11 30 97 200

Gostivarska 89,

Generala Anrija 12

DOM ZA STARE UNA DOM

Upoznajte se sa nama

O domu za stare  UNA DOM

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je posle desetogodišnjeg uspešnog rada, dom za stare UNA DOM preseljen na novu i lepšu lokaciju. Dom za stare UNA DOM se sada nalazi u elitnom i mirnom delu Beograda, na Voždovcu, na dve lokacije, u ulici Gostivarska 89 i u ulici Generala Anrija 12.

Sofisticiran izgled, prijatan ambijent i domaća atmosfera su glavna odlika doma za stare UNA DOM
.

Želja nam je da ulepšamo treće životno doba našim korisnicima toplinom, druženjem, osmehom i stalnom negom koju nudimo u domu za stare UNA DOM.

Kapacitet doma za stare UNA DOM u Gostivarskoj 89 prostire se na 7 ari placa uz veliko dvorište i prelepu baštu za druženje, šetnju i rekreaciju, i prilagodjen je i za nepokretne ili polupokretne osobe. Sam objekat poseduje 510 m2.

Dom za stare UNA DOM ima obezbedjen parking prostor.

Kapacitet doma za stare UNA DOM u Generala Anrija 12, lux varijanta prostire se na 5 ari placa uz veliko dvorište za šetnju i rekreaciju, kao i prelepu baštu na krovu objekta za druženje, i prilagodjen je i za nepokretne ili polupokretne osobe. Objekat poseduje lift, a po spratnosti ima prizemlje i 3 sprata. Sam objekat poseduje 600 m2

Smeštajni kapacitet je za 30 korisnika i po strukturi sadrži:
2 dvokrevetna apartmana, koji po potrebi mogu biti jednokrevetni; 
10 dvokrevetnih soba i
2 trokrevetne sobe.

Dom za stare osobe UNA DOM ima za cilj pružanje visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi. Usluge koje dom za stare UNA DOM nudi podrazumavaju smeštaj, ishranu, negu (higijenu) i raznovrstan društveno rekreativan život zavisno od potreba, sposobnosti i interesovanja korisnika.

Na raspolaganju su:

O domu za stare UNA dom postoje samo pozitivne recenzije.
Pozovite nas i UVERITE SE DA SMO NAJBOLJI!