DOM ZA STARE - UNA DOM

+381 60 30 97 200

+381 11 30 97 200

Gostivarska 89,

Generala Anrija 12

STRUČNI TIM

Uvek se oslanjamo na naše stručno osoblje

Stručni tim medicinskog osoblja u domu za stare  UNA DOM

Stručni tim medicinskog osoblja u domu za stare „UNA DOM“ predstavlja ključni deo za pružanje visokokvalitetne zdravstvene zaštite starijih osoba. Tim se sastoji od medicinskih stručnjaka, uključujući lekare, medicinske sestre, fizioterapeute i druge stručnjake za brigu o starijima. Ovi profesionalci su odgovorni za praćenje zdravstvenog stanja korisnika, kao i pružanju potrebne nege i lečenja.

Dom za stare osobe UNA DOM je otvoren sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi. Usluge doma za stare UNA DOM podrazumavaju smeštaj, ishranu, negu (higijenu) i raznovrstan društveno rekreativan život zavisno od potreba, sposobnosti i interesovanja korisnika.

Tim medicinskog osoblja u UNA domu takođe je odgovoran za pružanje preventivne zdravstvene zaštite. Ona se ogleda kroz redovne preglede, kontrolu dijeta i vežbanja. Pored toga, tim je tu da podrži starije osobe u svakodnevnim aktivnostima, kao što su hodanje, kupanje i druge aktivnosti. A sve to u cilju kako bi se osigurala sigurnost i nezavisnost.

Tim medicinskog osoblja takođe sarađuje sa porodicom i drugim zdravstvenim stručnjacima kako bi se osiguralo da starije osobe dobiju najbolju zdravstvenu zaštitu i podršku. Stalno se obučavaju kako bi se obezbedilo da korisnici uvek dobiju najbolju zdravstvenu zaštitu.

Ukratko, stručni tim medicinskog osoblja u UNA DOM-u predstavlja važan element u podršci da starije osobe žive sigurno, zdravo i nezavisno u domu za stare.

Naš stručni tim čine:

“Una Dom” se brine i neguje naše korisnike 24h dnevno